Öppen scen Partille bibliotek ikväll 8 november

Beklagar att detta kom med i allra sista stund, du som ”prenumererar” ska i alla fall få detta till morgonkaffet. Jonas Asp skriver:

”Biblioteket har nyligen börjat anordna Öppen scen. Höstens andra tillfälle infaller den 8:e november kl. 18.30 i den mysiga vinterträdgården. Syftet är att uppmuntra det egna skapandet, erbjuda en plattform och en mötesplats för artister och publik. Det hela är mycket enkelt och småskaligt med så låga trösklar som möjligt. Premiärevenemanget i början av oktober blev mycket lyckat med en stor publik, mysig stämning, bra blandning och nöjda delatagare. Evenemanget är gratis och vi bjuder publiken på fika.

Så om du (eller någon i din närhet) vill sprida din konst eller pröva nya produktioner eller liknande så är ni välkomna att anmäla er till vår Öppna scen. Alla typer av scenuttryck är välkomna.

Anmälan görs till: Jonas.asp@partille.se eller telefon 031 – 792 10 33

Annons

Ett svar till “Öppen scen Partille bibliotek ikväll 8 november

  1. Lisa Wanfjord

    Ni berättar ofta vad som skall komma, men mer sällan om det som varit. Det är alltid trevligt med en rapport efter ett arrangemang eller, som i detta fallet, ett evenemang som någon av er kanske bevistat.
    Hoppas på det i en nära framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s