Vad är Berättarnät Väst?

VAD ÄR BERÄTTARNÄT VÄST?

Berättarnät Väst är en ideell förening som verkar för att främja och utveckla det muntliga berättandet i alla dess former. Föreningen är en av medlemsorganisationerna i ”Berättarnätet Sverige” Medlemmar är entusiaster, berättare och lyssnare från hela västra Sverige. Både lyssnare och berättare behövs för att skapa berättarstundens magiska växelverkan!

VAD GÖR BERÄTTARNÄT VÄST?

Berättelser vid elden
Berättarnät Väst arrangerar berättarföreställningar vid Slottsskogens eldstad.
Under söndagskvällar i juni och juli står flera berättare vid elden och bjuder in lyssnarna till en flygtur – ut på berättelsens vingar.

Öppna berättarkvällar
Sedan hösten 2005 har vi ibland haft berättarkvällar. Ingen kväll har varit den andra lik. Goda lyssnare har fått chansen att möta entusiastiska berättare. Vi hoppas att kunna fortsätta med denna verksamhet även i fortsättningen

Berättargrupper
En berättargrupp består av ett mindre antal människor som träffas mer eller mindre regelbundet och berättar historier för varandra. Detta har visat sig vara ett utmärkt forum bl a för alla som älskar att berätta men som inte känner sig mogna att stå på en scen. Vill du komma i kontakt med andra som vill bilda en grupp? Hör av dig till Berättarnät Väst så hjälper vi dig.

Föreställningar
Berättarnät Väst fungerar som jobbförmedlare åt våra berättande medlemmar. Föreningens berättare har ofta föreställningar. Håll utkik på denna hemsida under rubriken: ”På gång”.
Med ojämna mellanrum så arrangerar dessutom BNV egna berättargalor där flera av våra berättare deltar

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s